De 5 mest sexede film, du ikke må gå glip af i 2017! 

Nu er der en oplagt mulighed for at tage veninderne i hånden, og tage et smut i biografen. Vi vil bare lige forberede dig på, at du burde klæde dig let på, når du tager i biografen i år. 2017 byder nemlig på sexede og hotte scener, så vi ville ønske, vi var med i filmen! Læn dig tilbage og nyd disse 5 frække trailers! 

LÆS OGSÅ: 15 af de største filmklassikere du bør se!

1. Fifty Shades Darker – se traileren her: 

Det er ingen hemmelighed, at Fifty Shades ligger øverst på listen her på redaktionen. Vi kan slet ikke vente og vi lover dig, at det ikke bliver mere juicy end dette! Christian og Ana er genforenet og kemien er stærkere end nogensinde. Ana’s chef bliver personlig og kommer for tæt på, og en stalker fra Christians tidligere liv dukker op. 

Filmen har dansk premiere 9. februar 2017

2. Tulipanfeber (Tulip Fever) – se traileren her:

Her får vi endnu en romantisk film, der foregår i det 17. århundrede. Vi får lov til at følge en ung kunstner, der forelsker sig i en gift kvinde. Det forbudte og det spændende er, hvad du har i vente med denne film – vi glæder os i hvert fald!  

Filmen har dansk premiere 13. juli 2017

3. Baywatch – se traileren her:  

Denne komedie er en filmatisering af den kendte tv-serie, hvor vi kan sidde og savle lidt over de to hovedpersoner. Her på redaktionen er vi i hvert fald allerede solgt, lige så snart vi hører navnene The Rock og Zac Efron, hvad siger i? 

Filmen har dansk premiere 11. maj 2017

4. Wonder Woman – se traileren her: 

Findes der noget bedre end en badass kvinde, der styrer det hele med hård hånd? Gal Gadot spiller den smukke krigeriske prinsesse, som lige pludselig får øjenene op for en ny verden, der skal kæmpes for, da den flotte amerikanske pilot, styrter ned på hendes ø. En pilot der opstår en kærlighed hos. 

Filmen har dansk premiere 1. juni 2017

5. Justice League – se traileren her: 

Justice League skal også have fornøjelsen af at komme på listen! Det er en af de mest sexede film, du bare skal se i 2017, grundet det store udvalg af lækre mænd, vi møder i filmen. Verdens største helte er samlet for at bekæmpe ondskaben og så længe Ben Affleck og Jason Momoa er med, er vi altså mere end tilfredse! 

Filmen har dansk premiere 16 november 2017 

LÆS OGSÅ: Chick Flicks

Kilde: Popsugar.com

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være