Elsk dig selv: Dette skal du ikke ændre for en mand eller andre

Når du virkelig godt vil gøre noget godt for andre, eller hvis du føler dig lidt usikker, kan det nogle gange godt være nemmere bare at tilfredsstille andres behov, før dine egne. Hvis ikke du får stoppet dig selv i tide, og husker mere på dine behov, kan du risikere at miste dele af dig selv. Så damer, lov jer selv og os, at I aldrig gør følgende 5 ting for nogle mænd – ELLER andre!

LÆS OGSÅ: 12 tips til at elske dig selv, som du er

1. Ændre aldrig dit udseende for andre
Hvis din partner er et anstændigt menneske, vil han aldrig tvinge dig til at ændre den måde du ser ud, til hans fordel. De bør elske dig for dig, og hele dig! Hvis din vægt, hår eller din stil virkelig generer ham, så er han tydeligvis ikke sammen med dig, af de rigtige årsager. De fysiske ændringer du foretager, skal ændres fordi DU ønsker dem, og ikke fordi andre siger det til dig. 

2. Gå aldrig på kompromis med det du har en passion for
Ingen skal på nogen måde kunne komme i vejen for dine drømme. Det er dit liv, og ingen andre end dig vil fortryde det, hvis du lader en drøm passere, på grund af andre mennesker. Beslutningen om at sige nej til en jobmulighed eller sætte en idé på hold, det kan virke fornuftigt nok i øjeblikket, men husk på, at fremtiden aldrig er garanteret! Din partner skal støtte dig i dine bestræbelser og hvis han er villig til at komme med på turen, er det bare en bonus! 

3. Vent aldrig på hans godkendelse
En stærk kvinde spiller spillet efter hendes regler og sidder ikke og venter på at få instruktioner fra andre. Du bør være selvhævdende og gå videre med dine egne beslutninger i stedet for at søge andres bedømmelser. Du er gammel nok til at vide, hvad der er bedst for dig. 

4. Aflys aldrig allerede planlagte aftaler
Det er noget andet, hvis du aflyser aftaler, hvis noget vigtigt er dukket op, end hvis du aflyser dine aftaler, bare for at være sammen med din kæreste. Dine veninder og familie bør ikke sidde på sidelinjen og kun blive ”brugt”, når din kæreste ikke har tid til dig. Du skal aldrig stå standby for hans skyld og hvis han respekterer dig, vil han ikke have noget imod at lave en aftale med dig, en anden dag hvor DU har tid. 

5. Lad ham aldrig ændre hvem du er
Ændrer aldrig på den du er, for andre end dig selv. Hvis du beslutter dig for at fortage nogle justeringer hos dig selv, bør det være forbedringer der vil gøre at du bliver en bedre version af dig selv. Det er muligt, at han vil være mere interesseret i dag, hvis han siger du skal hoppe, og du så hopper så højt du kan, men han vil i virkeligheden ikke kunne lide dig for den du er. Derfor, glem aldrig hvem du er! 

LÆS OGSÅ: Elsk dig selv: Sådan får du et bedre selvværd

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være