5 cool kvinder vi følger på Youtube

Johanne Kohlmetz

Johanne er 20 år og bor i Odense. I 2012 vandt hun læserprisen ved Modeblogprisen. Johanne er en af Danmarks førende videobloggere, hvad angår mode og livsstil. På hendes Youtube-kanal kan du finde inspiration til DIY, mode, mad, og læse om de tanker Johanne gør sig om hverdagens små øjeblikke.

Se mere her.

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har