Så let opnår du et lykkeligt parforhold    

Vi kender dem alle. Forældre der er lige så forelsket i hinanden, som da de mødtes første gang. Bedsteforældre der fejre deres 50 års bryllupsdag. Veninden der har boet med sin kæreste i Paris i flere år. Det er forskellige generationer, men hvad har de egentligt gjort for at få et lykkeligt forhold? Det er faktisk ret simpelt. Lykkelige par kommunikerer med hinanden! 

LÆS OGSÅ: Video: Det perfekte frieri er så tæt på at gå galt

Selvom kommunikation i sig selv er simpel, kan det nemt glippe i svinget. For at holde dit forhold lykkeligt og sundt, er der 3 ting du bliver nødt til gøre for at kommunikationen bliver succesfuldt.

1. Udtryk dine behov og følelser! 
Der er ikke nogen måder din partner ved, hvad du vil have ud af dit forhold, hvis ikke du siger det. Sørg for at udtrykke dine følelser klart, hvad enten det gør dig glad eller dig ked af det. Det er vigtigt at I forstår hinanden! Der er ingen der kan læse hinandens tankegang, så udtryk dig med ord.

2. Vær helt ærlig! 
Fra det øjeblik du begynder at lyve, går det galt. Det er sværere at huske løgnen end sandheden. Hvis ikke du kan være ærlig over for den person, du elsker, hvem kan du så være ærlig over for? Være åben omkring dit forhold. Tal om de dårlige dage eller en ven der måske har gjort dig ked af det. Jo mere du giver af dig selv, jo mere får du igen. Det styrker jeres forhold.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore med i ny serie: Se traileren her

3. Vær opmærksom på at du ikke kun snakker, sørg for at lytte! 
Husk der altid er to personer i dit forhold. Det er vigtigt at taletiden er ligeligt fordelt. Din partner har også brug for at kommunikere. Vær’ en god lytter!

Hvis du øver dig i at kommunikere hver dag, vil du også se at dit forhold vil blive stærkere end nogensinde. Det kan være hårdt, og det er ikke altid sjovt at snakke om de dårlige ting. Men sagen er den, at de dårlige ting er lige så vigtige som de gode ting.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt