[single_post_category_name]

Hvad ville der ske hvis du sagde ”ja” til alt i en måned? 

Ladies frem med kalenderen! 

Vi er rigtig gode til at komme med dårlige undskyldninger. Det kan være alt lige fra at man skal tidlig op, man skal passe naboens hund eller at man har for meget arbejde at se til. Nu er det slut, for hvad ville der egentlig ske, hvis man sagde ja til ALT i én måned? 

LÆS OGSÅ: Den ultimative ’BFF Bucket list’

Ud af din komfortzone  
Der bliver måske sagt ja til en kaffedate fra dit nyeste tindermatch. Det i sig selv er for mange out of your own comfort zone, og det skal der også være plads. Måske man til sidst bliver god til kaffe dates? 😉 


Få nye venner 
Mange af os kører på rutinen, og mødes kun med dem vi kender. Hvis man nu sagde ja til en kaffe date eller to, kunne det måske føre til nye venskaber. Venner kan man ikke få for mange af. Måske det bliver din nye det-er-torsdag-og-jeg-vil-i-byen-men-ingen-kan veninde? 


Opdag nye sider af dig selv 
Du kender måske det, at du altid er hende veninden, der kun støtter og kommenterer det dine venner og veninder render rundt at laver (fordi du netop har for travlt med alt muligt andet). Hvis du begynder at sige ja, vil du opleve at blive en del af det, og måske opdage nye sider af dig selv – for vi kan hurtig blive enige om, at det er liiidt sjovere at være en del af det. 
Du vil indse at der er større ting at sige ja til 
Og med det mener vi, at du måske vil indse, hvor ofte du siger nej til ting der gør dig glad som familie, venner og serier, fordi du sagde ja til andre ting som fx arbejde. 

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du en bedre veninde i 2017

Så der er kun tilbage at sige: Kom ud og få sagt ja til en masse nye ting i 2017.

Kilde: www.purewow.com 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide