12 ting der får os til at elske mænd endnu mere

Åh de kære mænd! Vi elsker dem, og om vi vil det eller ej, så kan vi jo ikke leve uden dem. Vi nyder alle de små ting de gør for os, og det gør dem bare dét ekstra attraktive, har vi ret? 😉 Vi har derfor samlet en liste over ting, de kære mænd gør, som får os til at elske dem det ekstra. Læs med nedenfor og se hvad vi her på redaktionen sætter ekstra pris på.  

LÆS OGSÅ: 4 ting alle mænd vil have hos en kvinde

1. Ham der er god til planlægning  
Når en mand planlægger, er det næsten lige så spændende som hans måde at fri på. Om det er en date han arrangerer, en weekendtur, eller en aftentur, så er vi lykkelige! Det viser, at han tænker på én og ønsker at gøre noget så man kan bruge tid sammen. Det er da bare guld værd! 

2. Ham der er god til at lytte
At vise en kvinde, at man er god til at lytte, er alt. Dét, at han husker de ting man har siddet og fortalt og forklaret, er så sejt af ham. Og ja, vi kvinder snakker jo nok en del, men det kræver jo ikke så pokkers meget.  

3. Ham der viser os sårbarhed
Det er ekstraordinært, når en mand kan åbne op over for én, og kan snakke åbent og ærligt omkring hans følelser. Det betyder bare, at han føler sig godt tilpas i ens selskab, hvilket jo klart er en af de bedste følelser.

4. Ham der husker os i soveværelset
Selvfølgelig skal man være to til at danse tango. Og det er ikke kun manden, der skal huske os, vi skal også huske ham i soveværelset! Men når en mand ønsker at gøre ting for dig, så kan vi snakke om en god mand 😉

5. Ham der laver mad til os
For nogle, er mad vejen frem til en kvindes hjerte 😉 Og vi må da indrømme, at når en mand bevæger sig selvsikkert rundt i et køkken, så er vi mere end tilfredse! At lave god mad kræver god tålmodighed, så hvis han klarer dét, klarer han også så meget andet med en god tålmodighed 😉

6. Ham der gider at shoppe med os
For os kvinder, er shopping bare en sport! Og det ville være synd at tage kæresten med ud hver gang man skal shoppe lidt nyt. Nogle gange er det bare rart at have manden med ude i butikkerne, får at få hans mening. Man vil jo gerne købe noget, han nyder at se os i.

7. Ham der tør være nørdet
Er vi de eneste der mener, at det er utrolig sexet og tiltrækkende, når en mand har en kæmpe passion for noget? At se ham brænde for noget, går da lige ind!

8. Ham der kan gå på kompromis
Det er ikke altid lige nemt, men hvis han kan gå på kompromis, er det bestemt vejen frem. Vi sætter pris på, at han gider gøre noget, som han nok ikke selv havde valgt at gøre.

9. Ham den sporty
Det er ikke altid lige fedt at høre på, om alt det sport. MEN, når det så er sagt, så er der bare noget der bliver tændt, når man ser en mand sidde og være helt oppe og køre over en fodboldkamp eller lignende. Det er igen her det nørdede spiller lidt ind over.

10. Ham der gider at kysse og kærtegne os
Når han er sød ved os og ikke kan holde fingrene fra én, det er da noget af det dejligste. Især hvis han ikke er bange for at gøre det foran venner og bekendte. Hvis han uventet svinger armen omkring en, når man mindst forventer det, holder din hånd eller hvis han uventet giver dig et intenst kys, bare fordi han har lyst, så springer vores hjerte lige et slag over.

LÆS OGSÅ: 23 tegn på at du har fundet din eneste ene

11. Ham der elsker familien
Din familie er din familie, så det ses for mange en vigtighed, at din kæreste kan sammen med din familie. Så når din mand kommer tæt ind på din familie og elsker at bruge tid med dem, så vil du helt automatisk elske ham mere end før! Så er han da bare ekstra dejlig. 

12. Ham der tør være dominerende
Her tænker vi jo straks Mr. Grey! Og vi kan vidst snakke for alle kvinder, når vi siger, at alle har brug for lidt Fifty Shades of Grey i deres liv. 😉 Nogle gange er stemningen til det lidt mere stille og rolige, og andre gange må der gerne være lidt mere aggressivt. Og en mand der kan kende forskel, får os til at svæve på skyerne!

Kilde: Huffingtonpost.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide