8 ting du opdager om dit liv, når du ikke længere er teenager

Åh vi husker det lige så tydeligt! Dét at være teenager med at masse oplevelser, følelser og hormoner, der bare kører rundt i hele kroppen. Og dét, at man mange gange i sine teenageår har nået et punkt, hvor man tænker ”NU ved jeg endelig hvad jeg vil med mit liv” og så bliver man ældre, og tænker ”hvad pokker tænkte jeg på dengang.” Livet går heldigvis videre

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du kærlige relationer

Læs nedenunder 10 ting du opdager om dit liv, når du ikke længere er teenager 

1. Bedste venner og veninder er ikke for altid
De venner du har haft i dine teenageår, er sikkert venskaber du husker tydeligt. Venskab der var magiske, sjove og mærkelige på én gang, og noget du aldrig kunne forestille dig ville forsvinde fra dit liv, uanset hvor gammel du ville blive. Men sådan går det ikke altid. Og selvom du sikkert har en håndfuld venner du stadig snakker med, den dag i dag, så har du nok alligevel opdaget, at alle venskab ikke varer for evigt. Det er desværre en realitet, at nogle folk bare glider fra hinanden, enten på grund af tiden eller mangel på fælles interesse, og det er helt okay. Man bliver nødt til at lade det være som det er, og lære, at jo ældre man bliver og jo mere man lære sig selv at kende, så er det dér, man finder de rigtige venner. 

2. Det er ikke verdens undergang, hvis man bliver afvist.
Ingen kan lide at blive afvist, men på nogle punkter begynder du at forstå, at en smule afvisning engang imellem faktisk kan være godt for dig. Med tiden begynder du også at lære, at frygten for afvisning ikke burde stå i vejen for dine handlinger.

  1. 3. Dine prioriteringer vil ændre sig

Faktisk, så vil dine prioriteringer næppe stoppe med at ændre sig. Det der var vigtigt for dig som 16-årig, vil helt sikkert se anderledes ud, når du runder de 20, 30, 40 år! Og det er nok, mange gange, rigtig godt! 😉

4. Kærestesorger bliver ikke nemmere
Det er sikkert noget du har opdaget, men det blive desværre ikke nemmere at have kærestesorger, uanset hvilken alder man er i. Det er noget, vi aldrig rigtig kommer til at styre selv, men med tiden lærer du, hvordan du bedst muligt kommer videre.
Det kunne jo nogle gange være rart med en on/off knap, så man bare kunne sige stop og ja tak til kærligheden 😉

5. Det er okay, hvis dit liv har taget en drejning
Vi har nok alle haft et drømmejob da vi var yngre, og alligevel er man endt et andet sted, end dér. Og det er helt OK! Mange gange sker tingene for en grund, og andre gange går det bare op for én, at man faktisk har nogle andre behov og krav i forhold til job. Så længe du er glad og tilfreds med det du laver, er alt jo som det skal være!

LÆS OGSÅ: Karriereksperten: “Forsøg ikke at passe til jobbet. Jobbet skal passe til dig!”

6. Det er vigtigt at passe på dig selv og din krop
At passe på dit sind er lige så vigtigt som at passe på din krop. Det er noget mange ikke rigtig kommer til at gå op i, før de bliver lidt ældre og begynder at kunne mærke forskel på kroppen. Bare husk på, at det aldrig er en skam at bede om lidt hjælp, hvis du har brug for det, til at få en bedre forståelse for hvordan du bedst muligt passer på din krop.

7. Du lære, at tingene altid kan blive værre
Jo ældre du bliver, jo mere bevidst bliver du omkring dét, at det er få ting du har kontrollen over i livet. Vi har nok alle nået et punkt hvor vi har sagt ’’nu kan det simpelthen ikke blive værre’’ hvor vi så også mange gange opdager, at jo, det kan det altså.

8. … men du lærer også, at du nok skal komme igennem det!
Efter du har overlevet disse hårde tider, hvor du ikke troede det kunne blive værre, går det op for dig, at det hele jo nok skal bunde ud i noget godt i sidste ende. Livet er bare ét stort mysterium og vi på redaktionen tror på, at det er meningen, vi aldrig lære livets ’’regler’’ at kende. Derfor, lav dine egne! 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og