Life&Beyond

Dit februar horoskop: Tvillingen 

Dit februar horoskop: Tvillingen 

Den kommende måned står i samarbejdets tegn. Du kommer længst, når du arbejder med andre, og det er også her, du får dine bedste idéer. I det hele taget er du meget social, du nyder især at være sammen med gode venner og kollegaer. Sidst på måneden er der mulighed for et jobskifte, hvis det er noget, du selv ønsker. 

Der er stadig udfordringer i vente for dig, der er i et forhold. Der er ingen tvivl om, at et godt skænderi kan rense luften, men det kan blive for voldsomt. Er der noget, du er utilfreds med, så tal om tingene. Der vil komme store følelser frem, og det kan være lidt uvant for dig. Er du ikke i et forhold, så opstår der spændende muligheder, når du mindst venter det. Du er ikke bange for at tage en chance, og det betaler sig. 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *