Dit februar horoskop: Fisken

Du er i stand til at komme langt på jobbet, hvis du planlægger godt, holder dig til struktur og arbejder hård. Anden halvdel af måneden bliver dog ikke den mest produktive, da du kan have svært ved at fokusere, og du forfalder til at dagdrømme. Gode økonomiske muligheder viser sig, hvis du er i stand til at træffe hurtige beslutninger. 

Der er ingen tvivl om, at du og din partner virkelig nyder at forkæle hinanden. Det kan blive en af de dyrere måneder, men har I pengene så kast jer ud i det. Du holder af romantik, og det bliver sikkert til mere end en romantisk filmaften. Hvis du er single, så er det tiltænkning mere end venskab, der er afgørende. Egentlig er du mest af alt til en dejlig hed, men kort affære, som virkelig får jorden til at ryste under dig. 

Din bedste veninde er: Stenbuk 

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være