Life&Beyond

Dit februar horoskop: Krebsen

Du må indstille dig på, at lige nu foregår det meste på andres præmisser. Du må derfor finde din mest fleksibel og diplomatiske side frem, for du kan ikke tvinge nogen igennem med vilje alene. Ikke alle du møder vil være lette eller behagelige at omgås, derfor arbejder du bedst med dem, du kender godt. Arbejde og bolig bliver de store fokusområder. 

Det er ikke en periode med stor fokus på kærlighed, men der bliver bestemt mulighed for romantiske øjeblikke. Det er, hvor du færdes til daglig, at flirt opstår. Det kan være på jobbet eller gennem en god kollega. Er du i et forhold, så vil din partner være stærk, og du kan hente støtte, når du har brug for det. Din partner nyder at være i centrum, så det skaber udfordringer, hvis du glemmer at pleje kærligheden. 

Din bedste veninde er: Løve 

Din bedste flirt er: Tvilling og Kreds 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *