Life&Beyond

Dit februar horoskop: Løven 

Der sker mange omvæltninger på dit daglige arbejde. Det kan endda være, at du vælger at finde noget andet, og sige op. Du skal passe på med, hvad du skriver under på, du må læse det med småt, for ellers vil du blive snydt. Alt, hvad der har med uddannelse og læring at gøre, vil fange din nysgerrighed, så gå til et foredrag eller på kursus. 

Er du single, kan du møde en potentiel partner ved at være åben og tale med dem, du møder. Det er ikke kun det ydre, der tæller, det vil du faktisk opleve i denne tid. Der er netop nu stor mulighed for, at du kan møde en ny partner, som har alt det, du leder efter. Har du en partner, så kommer der større fokus på jeres forhold. Du har brug for at blive set og hørt, der skal forårsfølelser ind i jeres samvær, og det kan du let skabe. 

Din bedste veninde er: Tyr 

Din bedste flirt er: Fisk og Tvilling 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *