Life&Beyond

Dit februar horoskop: Vædderen

Februar vil starte med lidt udfordringer. Du får sagt til og fra, men der er ikke alle, der er lige glade for din direkte måde, så du må være lidt diplomatisk. Beslutninger træffes og de store gennembrud, du har ventet på, viser sig nu. Der er flere fokusområder lige nu, mål, karriere, kærlighed og uddannelse –  tiden arbejder for dig. 

Kærligheden kommer til dig uden, at du selv behøver at gøre ret meget for det. Du tiltrækker andre end din fantastiske charmerende udstråling og din lidt nervøse energi. Du er sjov at være sammen med, og du forstår at flirte. Du kommer ikke til at være single længe, med mindre du selv ønsker det. Er du allerede i et forhold, så bliver det en god måned, hvor din partner forkæler og forfører dig. Planlæg nogle dejlige dates.

Din bedste veninde er: Jomfru 

Din bedste flirt er: Stenbuk eller vædder 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *