Dit februar horoskop: Vædderen

Februar vil starte med lidt udfordringer. Du får sagt til og fra, men der er ikke alle, der er lige glade for din direkte måde, så du må være lidt diplomatisk. Beslutninger træffes og de store gennembrud, du har ventet på, viser sig nu. Der er flere fokusområder lige nu, mål, karriere, kærlighed og uddannelse –  tiden arbejder for dig. 

Kærligheden kommer til dig uden, at du selv behøver at gøre ret meget for det. Du tiltrækker andre end din fantastiske charmerende udstråling og din lidt nervøse energi. Du er sjov at være sammen med, og du forstår at flirte. Du kommer ikke til at være single længe, med mindre du selv ønsker det. Er du allerede i et forhold, så bliver det en god måned, hvor din partner forkæler og forfører dig. Planlæg nogle dejlige dates.

Din bedste veninde er: Jomfru 

Din bedste flirt er: Stenbuk eller vædder 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være