Dit februar horoskop:  Vandbæreren 

Du holder af, når der sker noget, og da det er en god måned til møder og samarbejde, så planlæg endelig at mødes med andre. Der bliver mulighed for en uventet rejse, eller forlænget weekend, og det giver dig nye input og ny energi. Andre kan tale om dig bag din ryg, men hæng dig ikke i det, eller i anden unødig sladder. 

Du holder af at være aktiv sammen med din partner. At komme ud og opleve noget andet, giver fornyelse og samhørighed. Der er ingen tvivl om, at du er god til at finde på de små ting, der er både spændende og hyggelige, og du har lyst til at forkæle din partner. Er du single, så er det ikke sikkert, at du bemærker, hvis en anden er interesseret. Det er faktisk også dig selv, der skal tage initiativet og være den udfarende i denne periode. 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være