Life&Beyond

Dit marts horoskop: Jomfruen

Nye projekter vil ikke komme godt fra start, tværtimod kan du med held skrotte nogle af de projekter, der ikke har nogen fremtid. Du holder af at tale med andre mennesker, du møder, men alt er ikke helt, hvad det ser ud til, så du må være lidt opmærksom. Det gælder især, når der er økonomi og penge involveret.

Er du single, kan du gå hen og forelske dig. Det vil være i en person, der forstår at tale til dit intellekt. Det er de store tanker, der diskuteres, og I kan hurtigt komme til at planlægge en fælles fremtid. Er du i et parforhold, så er det ikke hele tiden, I vil være enige. Diskussioner kan opstå omkring økonomi, og egentlig er det bedst, hvis I venter med store beslutninger til senere. Find på noget, hvor I kan være aktive sammen.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *