Dit marts horoskop: Løven

Det bliver ikke let på dit daglige arbejde, fordi der kan opstå uenighed mellem dig og en kollega. Det kan hurtigt blive til det helt store opgør. Vent med at træffe vigtige beslutninger og fordyb dig i projekter og opgaver, der er dine. Det er ikke en gunstig tid til at lære nye ting. Du bliver hurtig stresset og kan lave mange fejl, desværre.

Forelskelse og parforhold vil næsten ikke være til at komme udenom, for dig der er single. Du bør bestemt give det en chance og være aktiv og opsøgende, du vil ikke fortryde. Det er vigtigt, at det er en partner, som du taler godt med. Er du i et forhold, vil din partner have mange gode ideer, og det er ikke altid, at denne husker at involverer dig. Tag det som det kommer, slip kontrollen og slap af, det bliver sjovt.

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Skytte og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være