Life&Beyond

Dit marts horoskop: Tvillingen

Du går ind i en periode, hvor du desværre ikke bare kan gøre, hvad du vil. Du er i højere grad afhængig af at arbejde sammen med andre, og det er ikke altid helt let. Andre laver også gerne aftaler på dine vegne, og det bringer også uro. Du må tælle til ti og vente med nye projekter til lidt senere, hvor overblik og overskud er bedre.

Din partner er god til at holde mange bolde i luften på en gang, og det kan du også nyde godt af. Bed om hjælp og gode råd, når du føler dig frustreret og irritabel over alle de udefrakommende ting, du slås med, i stedet for at lade det gå ud over jeres forhold. Er du single, så vil du opleve, at en flirt hurtig kan blive til noget mere seriøst. Du vil sikkert blive overrasket, men det hele kan falde på plads, og vil virke helt rigtigt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skorpion og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *