Dit marts horoskop: Tyren

Du vil opleve, at du får meget mere energi, jo længere hen på måneden du kommer. Brug tid på at arrangerer projekter og opgaver, så de er lige til at sætte i gang, ultimo måneden. Det kan ikke undgås, at du får succes, for du arbejder hård og koncentreret på det. Det er ikke meget andet, du har tid til lige nu, andre må vente.

Der er en dejlig fokus på dit parforhold. Din partner er en virkelig god støtte og jeres forhold er stabilt. Du har meget at se til, så det kan knibe med de romantiske øjeblikke, og det tager lidt glæden. Arranger noget impulsivt, når det kan lade sig gøre. Er du ikke i et forhold, er det faktisk op til dig, du må finde tiden, hvis du ønsker det. Sætter du kærligheden på dagsordenen, vil du se de mange muligheder der er.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide