Dit marts horoskop: Vædderen

Der er ingen tvivl om, måneden starten med en del spændinger. Tingene bliver virkelig sat på spidsen, og du må være meget opmærksom, så du ikke lader det ødelægge den ellers gode trend. Der er ingen tvivl om, at det bliver bedre, men for nu må du tage lidt lettere på tingene, især når det kommer til arbejde og dine mål.

En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, hvis du er single, og det bliver bestemt ikke kedeligt, men det kan også skabe nogle udfordringer. Det er ikke alle, du har lyst til at sige det til. Er du i et parforhold, kan det være svært at blive enige. I nogle situationer, kan I stå meget langt fra hinanden. Det er vigtigt for din partner, at tingene er fair, men det har I også forskellige opfattelser af. Du må være diplomatisk og fleksibel.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet