5 mantraer der gør dig gladere, mere selvsikker og mere afslappet

Mantraer er en måde du kan fjerne negative handlinger på og åbne op for nye og mere positive veje. Uanset om du gerne vil kontrollere din angst, finde mere glæde i dit liv eller finde modet til at starte et nyt kapitel i dit liv, har vi her valgt fem af vores yndlings mantraer, som kan hjælpe dig i en travl hverdag.

LÆS OGSÅ: 5 daglige ritualer som vil forbedre din mentale sundhed

For at finde indre ro…

”Min vejrtrækning er dyb og jeg er i ro” 

Du lærer mange ting som barn: Hvordan du binder dine sko, hvordan du børster dine tænder og hvordan du læser og skriver. At trække vejret er ikke noget af det du lærer. Da mindfulness og mantraer begyndte at blive mere populært, begyndte det heldigvis at ændre sig. Du behøver ikke være trænet i hvordan du trækker vejret ordentligt. Du kan starte lige nu, ved at gentage mantraer. Tag en lang dyb indånding (hvor du udspiler din mave) og en lang dyb udånding (hvor du trækker navlen ind), mens du gentager en af disse mantraer ind imellem vejrtrækningerne. Gør det fem gange.

For at slå angsten… 

”Det er ikke så slemt som jeg tror.” 

Dette mantra tager dig med om bag ved dine tanker. Det minder dig om at dine tanker aldrig vil kunne fjerne de muligheder og den glæde der er foran dig, når du tillader dig selv at gå bag om dine følelser og frigøre dig selv fra dine tanker. Dette mantra er til for at undgå gentagelser i form af gamle og dårlige vaner. Ved at sige dit mantra vil det åbne nye muligheder for din måde at være på og i takt med det vil du få et nyt syn på tilværelsen. 

For at tiltrække succes…

”Jeg har selvtillid og viden til at gøre noget.” 

At skabe et liv med succes kræver en form for handlekraft. Først er du nødt til at lave en plan. Spørg dig selv hvad du er nødt til at gøre for at få planen til at lykkedes. Efter du har tænkt lidt over det, så skriv det ned på et stykke papir. Husk at inkludere hvilke ressourcer du har til rådighed. Derefter er du nødt til at finde den energi der er nødvendig for at få planen til at lykkedes. Se mantraet som en af de måder du kan skaffe energi til at klare de trin du har skrevet ned på din liste. 

For at finde lykke…

”Jeg giver mig selv lov til at prioritere de ting som giver mig lykke”

På et tidspunkt kommer du nok til at miste din fornemmelse for hvor du skal hen i livet eller undrer dig over hvorvidt dine valg i livet er helt ved siden af. Du længes måske efter en ny livsstil eller en sød kæreste. Dette mantra minder dig om at din tvivl måske bare er et led i en større helhed. Din kreative energi kan føre til en sund ændring i dit liv og dermed give dig glæde og lykkelige oplevelser. Så tillad dig selv at være i tvivl og spørg dig selv om din tvivl kunne blive en motivationsfaktor for dig til at genvinde din glæde.

I stedet for at fokusere på hvad der mangler i dit liv, vil dette mantra opfordre dig til at inkorporere ting der giver dig glæde.

LÆS OGSÅ: Slip dine følelser løs

At finde modet og selvtilliden til at starte på en frisk…

”Jeg vil være den bedste udgave af mig selv”

Dette mantra minder dig om at fordi du består af energi, er du altid i bevægelse. Vi ved at celler har evnen til at regenerer sig selv. Siden du består af trillioner af celler, er du aldrig præcis den samme som du var dagen før. Se ændringerne som en del af din udvikling. Ved at bruge dette mantra, støtter du din udvikling af din hjerne, dit sind, din krop og din sjæl, i en positiv retning.

Kilde: health

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og