Ny serie på HBO: Big Little Lies

Nu kommer der en ny serie på HBO Nordic, som du godt kan begynde at glæde dig til. Hvis du fulgte med og blev fanget af Desperate Housewives, så er ”Big Little Lies” lige noget for dig!  

LÆS OGSÅ: Sidste sæson af Girls byder både på sex, drama og rock’n’roll

Big Little Lies er en komedie/dramaserie der er baseret på den bedst sælgende bog som også hedder ’’Big Little Lies’’. I serien spilles karaktererne af de fantastiske skuespillere, Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodley. Disse tre kvinder tager os med i et univers hvor vi ser, at alle forhold er komplicerede. Der skændes og råbes, for at man derefter bliver gode igen. Vi følger kvindernes ellers så perfekte liv, deres drømme og mysterier, som lige pludselig tager en kæmpe drejning! 

Udtalelser fra Nicole Kidman og Shailene Woodley:

Nicole Kidman som spiller Celeste i serien, hun er også producer. Hun blev kontaktet af en anden producer, Bruna Papandrea, og blev bedt om at læse bogen ’’Big Little Lies’’. De blev begge hurtigt enige om, at det var nu, de skulle lave noget sammen, og det skulle være ’’Big Little Lies’’ i serieform! Nicole Kidman fløj hurtigt til Australien, hvor forfatteren til bogen var at finde, så de kunne få godkendt deres projekt med serien. Forfatteren var meget nem at snakke med og det eneste ønske hun havde, var at Nicole Kidman skulle spille Celeste. Det sagde Nicole hurtigt ja til, og så var det det.

I interviewet bliver Nicole også spurgt, om hun havde nogle betænkeligheder, ved at skulle spille sådan en utrolig intens karakter, og til dét svarer hun:
’’Jo det var meget intens, og det var meget følsomt for mig og er det stadig. Jeg lavede så meget research og jeg kom virkelig tæt med karakteren Celeste. Selvom jeg lavede al den research jeg nu lavede, gik det alligevel bedst ved at jeg følte mig frem. Mange af de scener vi lavede, var meget fysiske, men det var dér jeg ville hen, for jeg ville have, at det skulle blive så autentisk som overhovedet muligt og jeg ville have, at det skulle være rigtigt.

Det endte så også ud i, at jeg selv udførte de stunts der var, og jeg havde rigtige blå mærker over det hele. Keith, min mand, spurgte mig tit, hvad pokker der havde foregået ude på de scener. For jeg kom hjem fra arbejde, tog et bad og så har han set, at jeg har været dækket ind med blå mærker, på hele kroppen. Men det er sådan jeg arbejder – jeg føler mig igennem tingene. Jo ældre jeg bliver, jo mere følsom og sensitiv bliver jeg omkring mit arbejde.’’

LÆS OGSÅ: Disse serier stopper i 2017

Shailene Woodley spiller den unge mor Jane og er blevet spurgt, hvilke tanker hun havde omkring denne rolle.

’’Jeg så det meget vigtigt, at Jane’s historie blev fortalt. Der er mange film omkring unge mødre eller om gravide teenagers, men det er ikke mange af dem, som jeg har set, der fanger det autentiske moderlige aspekt af én der er så ung. Jane var 19 år da hun blev gravid og er i serien midt 20’erne med en 7-årig søn. Hun prøver at navigere imellem det kaos der er ved at skulle være voksen for sønnen og alligevel stadig prøve at finde ud af hvem hun er.

Jeg kender personligt en der har været i samme situation som karakteren Jane, da hun var yngre. Og dét at have to forskellige hatte på, er ikke altid lige nemt!” 

Serien har premiere d. 20 februar. Se den spændende trailer her:

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være