Life&Beyond

Sidste sæson af Girls byder både på sex, drama og rock’n’roll

Den prisvindende komedieserie Girls er tilbage med 6. og sidste sæson på HBO Nordic. I den uigenkaldeligt sidste sæson af Lena Dunhams hitserie, forsøger de fire piger, Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna, at finde ud af, hvilken retning de skal gå i for at blive de kvinder, de altid har drømt om at blive – også selvom livet nogle gange kommer i vejen for deres planer. 

LÆS OGSÅ: Serie-marathon: Team ChriChris favoritter

Team ChriChri har været så heldige, at få lov til at få en smugkig på de tre første episoder. Og tro os, der er virkelig noget at glæde sig til! Skønne Hannah er stærkt tilbage. Efter at have deltaget i “The Moth” oplever hun et gennembrud som skribent, og får en opgave, der potentielt kan forandre hendes liv. Marnie kæmper med skilsmissen fra Desi samtidig med, at hun forsøger at indlede et forhold til Ray. Det nye par, Adam og Jessa, kaster sig ud i et ikke helt problemfrit, kreativt projekt, alt imens Shoshanna går all in på sit nye marketing-job og begynder at revurdere de venskaber, hun har opbygget de seneste år.

I sæsonens første episode gæsteoptræder den Golden Globe-nominerede Riz Ahmed (kendt fra Nightcrawler) som Hannahs surf-instruktør, Paul-Louis. Første episode er i øvrigt 40 minutter lang, hvorefter de følgende 9 episoder varer en halv time hver. 

 LÆS OGSÅ: Disse serier stopper i 2017

Her på redaktionen venter vi spændt på, at Girls endelig får premiere på HBO Nordic den 13. februar 2017. De første tre episoder lover virkelig godt, og hvis resten af sæsonen byder på lige så mange sjove, skønne og befriende momenter med Hannah og resten af slænget, så kommer vi helt sikkert til at sidde klistret til skærmen. 

Sæson 6 af Girls består af 10 episoder og har premiere den 13. februar på HBO Nordic. Se teaseren for den kommende sæson, herunder. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *