Stand-Up når det er bedst: Dem skal du opleve lige nu

Hvem vil ikke gerne have et billigt grin, eller i hvert fald et grin? Og til det har vi Stand-Up, eller det hjælper os i hvert fald godt på vej. Krydrer de det så med lidt tryllekunstner, så er man da helt solgt. Kan vii ikke godt blive enige om, at man ikke behøver at være fem, for at blive bare lidt fascineret over hvad der egentlige lige foregik på scenen. Vi har lavet en liste over stand-up shows du skal opleve i 2017. 

LÆS OGSÅ: Her skal du rejse hen på budget i 2017

Rune Klan: Barnløs 
Team ChriChri var inviteret ind for at se Rune Klans nye show Barnløs. Et fantastisk show der rummede en masser humor selvfølgelig, men også en masse personlighed. Og for at det ikke skal være nok, så kan manden jo trylle! Det var så vildt, og man sidder bare der og tænker, helt seriøst hvordan gør han det. Hele hans show var så gennemført, og der var en rød tråd hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale det. Billetterne kan købes lige her.


Mick Øgendahl: Fest
Det er fire år siden at Mick Øgendahl sidst stod på den danske scene. Han har brugt tid på at skrive sit show, spille hovedrollen i ”Tomgang”, og så har han været en tur på psykiatrisk afdeling. Showet handler om at være glad, og nyde at være dér, hvor man er lige nu. Vil du høre om nutidens Danmark, og om hvordan man holder sin egen fest, så kan du købe billetter til showet lige her

LÆS OGSÅ: 9 film man som kvinde burde se

Anders Matthesen: Shhh
Er du klar over hvor mange lyde der egentlig er omkring dig? Nej vel. Anders Matthesen tager i sit show fat i mange af byboernes hverdagsproblemer på sin helt egen charmerende måde. Billetter til showet kan købes her


Andreas Bo: Fifti Fifti 
Manden rummer mange talenter, og vi kender ham alle for hans store talent for parodi. Men er det egentlig plagiat eller original. Andreas giver dig svaret i hans nye show. Billetterne kan købes her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være