15 ting du ikke vidste om dine bryster

Åh de kære bryster! På et punkt er de absolut fantastiske, men når man tænker over det, er det egentlig også noget mærkeligt noget. Du har sikkert en følelse af, at du ved alt om lige præcis dine, du ved, brysterne på din krop.. Men du vil blive overrasket, for der findes altså nogle ret skøre boob facts.

LÆS OGSÅ: Så elsk dog dine bryster kvinde!

1. Mange går op i anatomien bag et bryst og du har sikkert hørt det før. Kvindelige bryster er lavet af fedt, nerver, vener, arterier, brystvæv, og bindevæv.

2. Der findes hele 8 forskellige typer af nipples. Der er de ”normale”, flade, oppustede, omvendte (herunder findes der hele 3 grader) og til sidst, de ensidige.

3. 6 procent af os har en ekstra nipple. Dog er det slet ikke særlig ualmindeligt.

4. Nipple-orgasme findes! Oxytocin frigøres når brystvorter stimuleres, hvilket er, hvad der forårsager vaginal orgasmer.

5. Der findes 7 forskellige typer bryster. Der er de dråbeformede, de asymmetriske, de klokkeformede og 4 andre.

6. Dit venstre bryst er muligvis større end dit højre. Selv hvis du ikke kan se forskellen, så er dit venstre bryst formentlig lidt større end din højre, som er normen for de fleste kvinder. Selv Jennifer Lawrence indrømmer hendes bryster er ujævne!

7. Nipple-hår er normalt. Selvom det ikke er det mest sexede, så er du ikke alene hvis du har spottet et nipple-hår, og der er på ingen måde grund til at bekymre sig om det.

8. Dine bryster vokser typisk i to til fire år mere, efter at du får din første periode. Så ja, dine myggestik voksede virkelig, selvom du troede at det ikke var muligt.

9. Størrelsen på dine bryster kan variere for hver måned. Du forestiller dig ikke en fyldigere BH. Dine hormoner ændres under menstruationen og ægløsningen, som kan forårsage større (og ømme) bryster.

10. Nipples kan blive mørkere under en graviditet. Once again, tak til de højt elskede hormoner.

11. Der findes et navn for de små buler på din areola (areola er det farvede område der omgiver din brystvorte). De kaldes Montgomery kirtler, og de producerer en naturlig olie, der renser, smører og bekytter brystvorten under en graviditet og amning.

12. Hver nipple har 15 til 20 åbninger, hvor brystmælken kan komme ud. Åbninger kaldes for lapper, og hver lap har 20 til 40 smålapper, som har mælkekanaler knyttet til sig.

13. Brystvorten og areola er stærkt pigmenteret, hvilket er hvorfor de er mørkere end resten af brystet.

14. At sove på maven kan faktisk påvirke formen over tid. Utroligt, men sandt.

15. Der findes absolut intet der gør dine bryster mere glade, end når man efter en laaang dag ENDELIG kan smide BH’en. Dét er skønt! Ifølge en videnskabelig undersøgelse af tusindvis af bryster, er dette 100 procent sandt.

LÆS OGSÅ: Se hemmeligheden bag Beyoncés vilde fysik

Kilde: popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være