[single_post_category_name]

Adeles skønne forvandling

Adele. Vi ved det – Hun er fantastisk! Vi elsker hendes musik og vi er så imponerede over hvordan hun som 28-årig allerede er blevet en verdenssensation – en kunstner som vil gå over i historierne! Overalt i verden får hun folk til at føle at hun ved præcis hvad de går igennem med sine sjælfulde fortællinger.

LÆS OGSÅ: Elsker du også Adele? Her er interviewet du MÅ se!!

Til ethvert interview virker hun altid så nede på jorden, og som en man ville kunne være venner med. Både hendes personlighed og hendes stil, afslører hendes gamle sjæl og hendes vintage stil og hendes cat eye makeup er blevet hendes signatur look. Tag med os tilbage gennem tiden og se Adeles skønne forvandling fra start til slut.

Stærke kvinder ændrede hendes liv
Adele Lauris Blue Adkins blev født i London i 1988. Siden hun var helt lille tog hendes mor, Penny, hende med til koncerter og det gav Adele interessen for musik allerede fra barnsben af. Specielt et band havde sangerindes opmærksomhed som barn og havde en kæmpe indvirkning på hendes liv – the Spice Girls. I et interview med Vogue sagde Adele ”Folk tror altid jeg joker omkring det her… Men the Spice Girls blev kæmpe store da jeg var syv år gammel og det at se dem komme fra simple vilkår og blive så store, gjorde, at jeg så at der var håb forude. Det var virkelig en stor del af mit liv da hele Girl Power bølgen ramte.”

Og hvem var så hendes yndlings Spice Girl? Det var Ginger – ”Jeg følte mig knyttet til Geri og jeg endte med at finde mig selv i en ret ung alder. Jeg plejede at definere styrke med alder – at man skulle respektere de ældre og autoriteterne… Nu definere jeg styrke med at have selvtilliden til at tage sine egne valg og ikke blive overtalt af andre – At være modig og frygtløs nok til at vide at selv hvis du taget det forkerte valg, så tager du det af en god grund.”

Hendes musik er altid kommet fra hjertet
I 2008 blev det pludselig virkeligt for 19-årige Adele, hvor stor hendes karriere kunne blive. Selvom hun stadig var helt ny i musikverdenen tog sangen ’Chasing Pavements’ verden med storm og gik direkte til top 2. Blot en uge senere blev hendes debut single ’19’ udgivet. ”Jeg ved ikke rigtig noget om musik. Jeg ved ikke hvorfor jeg gør det – Jeg nyder det bare. Jeg føler mig lettet når jeg synger, uanset om jeg er i bad, laver mad eller står på scenen. Jeg kunne synge for altid. Det er ren nydelse.” har hun udtalt i et interview.

Men hvordan finder Adele så inspiration og følelserne til sine sange? Det har altid handlet om hendes eget liv. Hun endte sit forhold med sin ekskæreste på en hård måde, fordi han havde været hende utro, og alle de følelser hun havde forbundet med det kom ud gennem musikken. Hun har altid været ærlig og åben omkring hendes sangskrivning og har til interviews sagt, ”Jeg kan ikke finde på ting og jeg kan ikke gøre tingene vildere end de er. Det er bare ting der er sket for mig. Jeg har ikke haft tid til at skrive glade sange med gang i, fordi på de tidspunkt er jeg ude og nyde det og være glad, hvorimod hvis jeg er ked af det og har ondt af mig selv, så spærrer jeg mig selv inde på mit soveværelse og tænker ’ Ugh, jeg kommer ikke ud det næste år!’”

LÆS VIDERE >>

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide