Christiane: Simone Thorup Eriksen har gjort det igen!

Jeg er kæmpe fan (!!) af Simone, fan af de små elefanter, fan af kaninerne, fan af bjørnene – fan af Simones streg og finurlige påfund. Den kvinde kan bare tegne – hendes streg emmer af Simone, og hvis ikke jeg fik sagt det: jeg er fan!

LÆS OGSÅ: Hold styr på dit barns udvikling med ny bog

Jeg er så vild med Simones tegninger, at de var det første samarbejde ChriChri nogensinde lavede – vi solgte nemlig Simones tegninger på sitet, den dag vi åbnede ChriChri tilbage i 2014. Jeg kan huske, at jeg var så stolt og så spændt på at vise Simones univers til folk, der måske ikke kendte hende endnu. Det blev en kæmpe succes – og nu her 2,5 år efter, har vi både lavet en Barnets Første Bog og denne nye bog sammen.

Den 30. marts udkommer efterfølgeren til Simones bestseller Barnets Første Bog, som vi udgav på ChriChri Journal for ca. et år siden nu. Den nye bog hedder Din Barndom og er en bog for børn i alderen 1-7 år. Det er en bog, der tager fat, hvor barnets bøger normalt slutter.

Det handler om små anekdoter – de første ord, den første rokketand, de skæve og sjove oplevelser, de bedste venner, yndlings-pædagogen på stuen, barnets første skoledag og meget, meget mere. Nu er Constantin jo slet ikke den alder endnu, hvor jeg kan skrive i denne bog til ham, men jeg husker faktisk tydeligt, hvordan jeg selv, da jeg var barn, og senere også, hvordan jeg har oplevet mine nevøer nyde at høre historier, se billeder og få fortalt alle de skøre og nuttede historier om dem selv! Ja børn er narcissister!! De elsker at høre om sig selv, så her er bogen, I kan åbne aften efter aften hjemme i stuerne og være sikker på et smil.

På ChriChri Journal er vi stolte over at udgive bogen Din Barndom, og vi er slet ikke i tvivl om alle de gode minder, den vil omfavne landet over. Tak Simone, for alle de smukke tegninger og tak for denne lækkerbisken af en bog. Hvem ved, hvad det næste bliver… ( hihi… Shhhhh… Det gør jeg. )

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen udgiver “Barnets første bog” & “Babykort”

Din barndom af Simone Thorup Eriksen er ude landet over 30. Marts 2017. Hvis du ikke kan vente til 30. Marts med at få dit eksemplar af Din Barndom, så kan bogen allerede nu forudbestilles her

XXX

Christiane

Husk at følge Simone og alle hendes fine projekter på Instagram @simonethoruperiksen

Babykort af Simone Thorup Eriksen dokumenterer de særlige øjeblikke og kan fås her

Barnets Første Bog af Simone Thorup Eriksen kan fås her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være