Se hemmeligheden bag Beyoncés vilde fysik 

Det er ikke nogen hemmelighed, at hvor end Beyoncé står på en scene, på den røde løber eller i hendes berømte film Lemonade, så gør hun det med stil. Det er ikke så mærkeligt at Jay-Z’s førende dame har mere end 96 millioner følgere på Instagram, og der er garanteret flere som er stolte over at kalde sig fan af Beyoncé – en ægte Beyhive. 

Men tro det eller ej, Beyoncé arbejder benhårdt for det! Hun har før udtalt sig til medierne, at hun ikke af natur er den tyndeste. Hun har kurver og dealer, lige som alle os andre, med at finde en kost der fungerer for hende. 

LÆS OGSÅ: Disse dårlige vaner får dig til at se ældre ud end du er

Er du lige så vild med Beyoncé, som vi er, og også ønsker inspiration fra selveste Queen B, så læs med her. 

Hun foretrækker en kost der er baseret på planter
Tilbage i 2013 var Beyoncé og hendes mand Jay-Z på en diet, hvor de kun måtte spise vegansk mad i 22 dage. Dieten var udformet af hendes træner, Marco Borges, og igennem udfordringen blev der indtaget vegansk bolognese, stærke indiske gryderetter og græskarsuppe. Efter træningen blev der indtaget smoothies lavet af ærteproteinpulver, mandelmælk, frosne bær og spinat. 

Hun tabte sig under de 22 dage, men det var ikke det eneste resultat. Hun følte også, at hendes hud var blevet strammet op. 

Hun er forpligtet
For Beyoncé handler en fantastisk fysik om meget mere end bare hendes vægt, også selvom hun tabte hele 28 kilo efter fødslen af hendes datter Blue Ivy tilbage i 2012. Beyoncé har udtalt sig, at hun holder sig i form ved at leve efter en sund livsstil, og derfor prioriterer hun også kost og træning højt – hendes plantebaserede kost og regelmæssige træning. Når hun har for travlt til at tage i fitnesscenteret, så inkorporerer hun 5-minutters intensiv hjemmetræning. 

Beyoncé pointerer at det er vigtigt at presse sig selv. Det afhænger ikke af hvilken træner du har, eller hvilket program du følger. Du er nødt til at være sund og foretage de rigtige valg. 

Masser af cardio
Beyoncé er kendt for sine energifyldte performances, og står sjældent stille på en scene. Hun får det til at se så nemt ud, men alt den dans kræver en god fysik og udholdenhed. Inden Beyoncé skal på turne, har hendes træner udtalt sig om, at hun forbereder sig ved at hun bokser og løber meget i måneder op til. Sprint er specielt godt, når man skal oparbejde en udholdenhed og eksplosivitet, hvilket er vigtig for Beyoncé når hun skal bevæge sig på scenen. 

LÆS OGSÅ: Se hvordan en god morgenrutine kan påvirke din dag

Toning af muskler 
Beyoncé har ikke fået tonede muskler af at sidde i sofaen. Hun løfter vægte for at tone hendes ryg, balder og læg. Beyoncés yndlings-øvelse, eller i hvert fald hendes træners, er kettlebell squat and press. Det er en øvelse, der rammer alle de store muskler, og selvom du kun laver denne øvelse, vil du stadig få en god træning ud af det. 

Hun har det sjovt 
Sund kost og masser af træning er ikke altid det nemmeste, eller det er i hvert fald lettere sagt end gjort. Derfor sørger Beyoncé for at hendes træninger er sjove, og det afhænger af sangene. Når hun fx skal træne triceps, så sætter hun en sang på, som hun rigtig godt kan lide, og fokuserer på at lave øvelsen, sangen ud. 

Værdsæt dig selv 
Beyoncé er også kun et menneske, og hun arbejde hårdt, men sørger også for ikke at ligge et for stort press på sig selv. Hun har en realistisk fornemmelse for skønhed, som hjælper hende med at hvile i sig selv. Beyoncé mener, at det er vigtigt at man er sund og passer på sig selv, og husker at værdsætte de skønne ting, der gør dig til den du er. 

Kilde: www.thelist.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og