Vild med SKAM? Så vil du elske denne film

Er du en af dem, der er helt vild med SKAM-serien, så vil du også elske Kids In Love Feature. Den handler om identitetskrise, venner, kærlighed og kærestesorger. Den viser den sårbare og uvisse side af livet, men at man nogle gange skal prøve at gå andre veje, for at forstå og ikke mindst for at finde den rigtige vej, der passer til en.

Vi lever i et samfund, hvor forventningerne til unge er skyhøje. De er nogle gange så høje, at man glemmer at mærke efter, hvad man egentlig gerne vil med sit liv. Så problematikken angående hvad andre forventer er det mest ’’normale’’ at gøre, og hvad man egentlig selv har lyst til, bringer filmen ’’Kids In Love Feature’’ op. Filmen viser den moderne dannelsesrejse, og hvilken effekt det kan have, når man tager de mindre kendte veje.

LÆS OGSÅ:  Da livet tog fusen på mig

Vi følger hovedpersonen Jack, og hans ven Tom. De har begge et sabbatår, planer om at rejse sammen til Afrika inden de skal starte på universitetet, for derefter at få det fede job der venter dem forude. Tom er helt klar på planen, og siger, at det er det mest normale at gøre. Men Jack er meget i tvivl, for hvem definerer, hvad der er mest normalt at gøre? Jack vil ikke det alle andre vil. Han vil gerne prøve at gå de mindre kendte veje. Og der gør han også. 

Der er en stærk kontrast mellem generationerne, og Jack er bestemt ikke enig med sine forældre, og hvad de har af planer for ham. Jack gør oprør, og tager ud på en rejse, hvor han får afstand fra sin ’’normale’’ hverdag og base. Han møder pigen Evelyn, som lever et liv der er stik modsat hans. Han er nysgerrig på at udforske hendes livsnyder liv, i et selvoptaget perspektiv. Men noget der skal vise sig fra en kaotisk side, bliver også vendt til glæde og grin.

LÆS OGSÅ:  8 ting du opdager om dit liv, når du ikke længere er teenager

Jack opgiver som sagt alt for at forfølge Evelyn og hendes venners kaotiske liv, og det tager tid, før Jack indser, hvad han efterlader, og at kærligheden ikke er et spil, han har lyst til at tabe. Og hvad der menes med det, forstår du først, når du har set filmen. Men vi kan afsløre, at Jack får sit ’’normale’’ liv på afstand, og finder ud af, hvem han selv er, og hvad han vil med sit liv.

Filmen husker dig på, at det er okay at tage andre veje, en den andre går, og få tingene på afstand, da det altid er nemmest, at se hvem man er, og hvad man har, når man får det hele i perspektiv. Og vigtigst af alt, så skal man tro på sig selv og huske at nyde livet! Livet er for kort til andet.

Er du blevet nysgerrige på filmen som får premiere d. 3. april, kan du se traileren lige her. Det er også muligt at købe eller leje filmen digitalt på: Itunes, SF AnyTime og Blockbuster.dk/TDC, Altibox, Elisa, Plejmo, Viaplay og Google Play. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og