[single_post_category_name]

Så let er det, at få smilet frem hos dem du holder af!

Kender du følelsen? Den ene SMS, det ene kram eller de få ord, der kan redde hele din dag? Vi er her på redaktionen blevet enige om, at vi skal blive bedre til at huske hinanden på, at vi får sagt til dem vi holder, at vi tænker på dem! For uanset om det er en kliché eller ej, så kræver det jo ikke så pokkers meget, lige at sende en besked, hvori der står ’’Hey du dejlige menneske, hav en helt igennem fantastisk dag!’’ Og hvis du er ligesom så mange af os andre, så sidder du sikkert med telefonen foran øjnene RIMELIG tit, så hvorfor ikke lige bruge 1 minut på noget der (måske) kan redde andres dag?

LÆS OGSÅ: 17 ting kun søstre forstår

Og så er det altså bevist, at det gør glad, at gøre andre glade. Så hvorfor ikke begynde allerede i dag? 😉

Nedenunder får du listen over ting du kan gøre, for at få smilet frem på andres læber!

Send en tanke
Send en sms til en du holder af og skriv, at du tænker på dem. Skriv, at du håber de får en god weekend eller skriv, at du savner dem. Det tager ingen tid, kræver så lidt, og så kan de små søde beskeder altså redde mere end man lige går og tror. 

Komplimenter
Har du nogensinde prøvet at få en kompliment af en, du aldrig har mødt? Af en eller anden grund, er det noget man IKKE gør, men hvorfor ikke bryde det? Hvis du ser én med en pæn jakke eller de fedeste sko, hvorfor så ikke sige det til vedkommende? Vi er i hvert fald sikre på, at det er noget der kun kan komme noget positivt ud af. 

Vær opmærksom
Har du en veninde hvor du ved, at hun har et vigtigt møde, en fødselsdag lige om hjørnet eller måske har hun lige været igennem noget knap så sjovt, så vær opmærksom omkring det. Det er vi sikre på falder i god jord og er noget der vil blive sat stor pris på! Dét at føle, at andre husker på det der foregår i ens liv, er da guld værd!

Stil spørgsmål
’’Hvordan har du det, og vær ærlig, for jeg godkender ikke ”fint” som et svar’’ Det er en sætning der betyder mere end som så. For hvis du lægger mærke til det, så er spørgsmålet ”hvordan har du det” et spørgsmål hvor folk primært svarer ’’jeg har det fint, hvad med dig’’ og så snakker man ikke mere om det. Prøv derfor at spørge ind til folk, for at finde ud af hvordan de virkelig har det. 

Læg telefonen fra dig
Ups, den er der nok mange der kender lidt for godt… At man af ren automatik tager telefonen frem, selvom der er én der står og snakker til dig. Så for at vise, at du er interesseret i nogen, nytter det jo ikke noget, at man sidder og er slugt af mobilen. Så læg den fra dig, når du er i selskab med andre mennesker og vis noget interesse i dem der snakker til dig. 🙂

Hold øjenkontakt
Det er klart den bedste måde at vise, at man lytter aktivt og derved er interesseret i personen der snakker. Og tro os, det er noget der vil blive lagt mærke til!

LÆS OGSÅ: Se hvordan en god morgenrutine kan påvirke din dag

Kys og kram
Findes der bedre end kys og kram, fra dem man holder af? Næppe! Så husk at kysse løs og vær ikke ked af dele ud af de kram! 😉 De kan nogle gange betyde mere end ord!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide