10 sjove ting du husker, hvis du var barn i 90’erne

90’erne var en fantastisk tid, og det var det sidste årti inden teknologien for alvor tog over. Vi her på redaktionen synes, at det er sjovt at se tilbage på de ting man spiste og ikke mindst havde i 90’erne. 

Vi har derfor lavet en liste over 10 ting du vil huske, hvis du var barn i 90’erne. Nogen af dem har du måske glemt, men du vil helt sikkert genkende dem, når du ser dem. 

LÆS OGSÅ: 15 ting du kun kan huske, hvis du var barn i 80’erne

1. Venindehalskæden 

BEST FRIENDS 4-EVER! Samtlige piger havde den her kæde hængende om halsen, og så kan det da godt være at man havde et par stykker, som man delte BEST-FRIEND-kæden med. 

2. PEZ slik 
Vi husker allesammen slikket. Eller egentlig var det ikke slikket, der var det sjove. Det var når man skulle trykke for at få de små PEZ ud af deres hoveder. 

3. Penalhuset

I dag tænker man ikke over om penalhuset kan være i skoletasken, men det gjorde man altså i 90’erne. Dengang var det ikke nok med 4 tusser, en blyant og et hviskelæder. Nixen! Det hele skulle med. Tænkt nu hvis man skulle lege med vandfarver i skolen? 

4. Selvlysende stjerner

Man kunne hurtig bilde mor og far ind, at man ikke turde sove selv på sit værelse, før man havde 100 af de her selvlysende stjerner klistret op i loftet! 

5. Tamagotchi 

De var krævende som bare fanden! De skulle have hjælp til alt! Men vi elskede de kære dyr inde i skærmen! Vi er dog overbevidste om at vores forældre IKKE elskede dem! For man kunne altså ikke gå i seng, hvis man havde glemt at tage nattøj på dem! 

LÆS OGSÅ: 5 styles vi elsker fra 80’erne & 90’erne

6. UFO-lampen 

Hvis ikke man ejede en lavalampe, så ejede man helt sikkert en UFO-lampe. Den her lampe var et kæmpe hit i 90’erne! 

7. Yo yos og Gogos figur 

Det var en stor samler-drøm! Det handlede nemlig om at have flest af de her kære figur, og helst dem der havde en mærkelig farve, for så havde man de specielle! Og så var man noget helt særlig.. Troede man. 

8. Furby 

Den her lille fætter fulgte en i tykt og tynd, og det seje var at den kunne snakke. Så man kunne stille den alle mulige spørgsmål. At man så ikke kunne forstå hvad den sagde, det var en helt anden sag. 

9. Plastik tattoo

Ikke alle forældre var lige begejstrede for de der tattoos man fik fra morgenmadsprodukterne, og som gerne skulle sidde på arme og ben. Derfor var de her plastik tattoos geniale, og ALLE havde dem! 

10. Bubblicious – Jenka og Shake 

De kære tyggegummi smagte som en drøm i ca. 20. sekunder, og derfor købte man altid flere af gangen! Og man kunne sagtens have 3 i munden på en gang!!! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være