5 ting vi kvinder lægger mærke til ved en bil 

For nogle uger siden var ChriChri inviteret med til Amsterdam af Toyota, hvor den nye Toyota Yaris skulle præsenteres og prøvekøres. Bilen blev testet på de hollandske veje, og ”analyseret” i forhold til bilens egenskaber. For hvad er det vi kvinder søger i en bil, og hvad er det vi ligger mærke til ved en bil? 

Vi har fundet 5 ting, vi kvinder specielt kigger efter ved en bil. Se dem nedenfor. 

1. Farven
Her på redaktionen betyder farven på bilen meget, og er en af de ting vi først ligger mærke til. Vi har forskellige præferencer, hvorfor det er vigtigt for os, at vi har flere farver at vælge imellem. Den nye Toyota Yaris kommer i fire forskellige farver. Hvid, blå, rød og grå. Der er farver for enhver smag – og det skal her ikke være nogen hemmelighed, at vi er helt vilde med den grå! 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Land Rover – en schweitzerkniv af oplevelser

2. Designet
Designet er super vigtigt! Vi vil gerne have opmærksomhed, når vi kører rundt i byen, og hvad ud over farven giver opmærksomhed. Designet og detaljerne. Her er Toyota kommet rigtig godt igen. Selvom det er en forholdsvis lille bil, som bliver betegnet som en segment b-bil, er detaljerne og designet med til at give bilen noget fylde, så den virker større. Og kan vi få en lille bil til at se større ud, så vil vi da helt klart gerne det! 

3. Komforten 
Komforten og pladsen i bilen er ligeledes vigtigt, også selvom vi måske kun bruger bilen til bykørsel. Det betyder meget, at pladsen er integreret i bilen, så der er plads til 3 vokse mennesker på bagsædet, og man samtidig ikke skal bøvle med midterselen. Og vigtigst af alt, at man ikke sidder bekvemt som fører af bilen, eller som sidemand til førersædet. Komforten blev derfor testet i den nye Toyota Yaris, og den er godkendt. Man sidder behageligt, og der er plads både foran og på bagsædet af bilen. 

4. Musikanlægget
Vi her på redaktionen ELSKER højt musik, og specielt når vi er ude at køre. Om vi er alene i bilen eller ej, har ikke den store betydning, men hvad der har betydning er lyden på musikken. Bilen skal kunne spille højt, og derfor må bilproducenterne ikke gå på kompromis med kvaliteten af lyden. Det skal lyde godt selv i de høje toner. 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Så gør dog den bil ren! 

5. Koblingspunktet
Det sidste og nok det vigtigste, der skal afgøre om vi kan lide bilen eller ej er koblingspunktet. Der er ikke noget mere irriterende end en bil der går i stå, og det er IKKE fordi vi kvinder ikke kan finde ud af at køre bil. 

Vi var som nævnt tidligere så heldige, at få lov til at prøvekøre den nye Toyota Yaris. Faktisk to. Vi prøvekørte nemlig både en 1,5 benzin-motor med manual gear, og en hybrid-motor med automatgear. Bilen med manual gear havde et højt koblingspunkt. Så forsøger man på bedste vis, at charme ham den lækre ved siden af, så kan det godt gå hen og blive svært at score. Lad os sige det sådan: vi kommer ikke til at score med manuel gear. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt