8 ting du aldrig skal stoppe i din kuffert

Bare lad os være ærlige, det er ikke pakningen, der er den sjoveste del, når man skal ud og rejse. Det der med, at man skal begrænse sig, og tænke fremad i forhold til vejrforholdene, det kan være svært at mestre. Og skal man ud og flyve, er der nogle ting man skal være ekstra opmærksomme på, når man pakker sine kufferter. 

Vi giver dig her 8 ting, du aldrig skal stoppe i din kuffert. Du vil i hvert fald komme til at fortryde det. 

LÆS OGSÅ: Når kaffen smager af eventyr & forventning

1. Neglelak 
Det kan gå noget så gruelig galt, hvis man placerer sine neglelakker i den indcheckede kuffert. Det er nemlig ikke altid, at de kære flyselskaber er lige gode ved kufferterne. Hvis du ikke ønsker at åbne til synet af din medbragte skjorte, der før var hvid, men som nu er rød, så placer for din egen skyld neglelakkerne i håndbagagen. 

2. Identifikation 
Det er altid en god idé, at have dokumenterede oplysninger med på din rejse, så hvis du er ude i en uheldig situation, kan identificere oplysninger om din person. Det kan være alt fra pas, til kørekort til ID-kort hvor end det er kontor eller skole-ID. Her er det yderst vigtigst, at du placerer de ting i din håndtaske, og IKKE i den bagage der skal tjekkes ind. Ligeledes gælder det med vigtige dokumenter. 

3. Din vielsesring eller andre værdifulde genstande
Selvom størstedelen af bagagen sjældent går tabt, er der altid en risiko forbundet med det. Det er i hvert fald en irriterende måde at miste sin vielsesring eller andre værdifulde genstande, når det er muligt, at have dem i sin håndbagage. 

4. Kontanter 
Du bør ALDRIG opbevare dine kontanter, valuta eller kreditkort i den bagage, som du skal checke ind. Alt indchecket bagage passerer mange forskellige hænder, og selv om det er usandsynligt sjældent, så er der stadig en reel mulighed for at pengene og valutaerne kan forsvinde. Dog kan det være en fordel, at fordele dine valuta imellem din håndbagage og håndtaske, såfremt at uheldet er ude, og en af følgende bliver stjålet. 

5. Elektronik, kamera og opladere 
Det er ligeledes en god idé at opbevare dine elektroniske genstande på dig. Enten i din håndbagage eller i din håndtaske. Det skyldes igen, at kufferterne kan blive udsat for en voldsom kasten rundt når de skal ind i flyveren og ud af flyveren. Flere flyselskabe er ikke ansvarlige for elektronik og opladere, der går tabt eller på en eller anden måde beskadiges. Det er derfor en nemmere og sikrere løsning, at bære genstandene på dig. 

6. Vigtig medicin 
Overskriften siger næsten sig selv. Enhver vigtigt medicin eller medicinsk udstyr, skal altid medbringes i din håndbagage. Der er altid en risiko, for at bagagen kan blive forsinket, når man flyver, og der kan sagtens gå flere dage, før man modtager bagagen.

Der er regler for, hvilket og hvor meget medicin man må medbringe, men du har mulighed for at få en note fra din læge. Det reducerer også forvirringen der kan opstå, når du skal igennem security. 

LÆS OGSÅ: Undgå turismen: Her er de bedste tips

7. Skrøbelige genstande
Hvis varen du overvejer, er dyr, let til brud eller uerstattelig, er det bedst at du transporter genstanden i din håndbagage. Alt hvad du ikke har råd til at tabe, stjæle eller ende i stykker, skal aldrig i din indcheckede bagage. Det er simpelthen for risikabelt. 8. Hus- og bilnøgler 
Den 8. og sidste ting som du aldrig skal stoppe i din kuffert er dine hus- og bilnøgler. Man kan hurtig af refleks komme til at putte dem i bagagen, fordi man ved, at man ikke skal bruge dem den næste stykke tid. Det er altså træls at komme hjem efter en dejlig ferie, og bagagen med dine hus- og bilnøgler ikke dukker op. 

Kilde: thelist.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være