Life&Beyond

Dit april horoskop: Krebsen

Få ordnet så meget som muligt i starten af måneden, efter påske kan det nemlig knibe med energien. Du er god til at arbejde sammen med andre, og du kan indgå nogle meget lukrative samarbejdsaftaler. Du har stor fokus på dit arbejde og karrieren, du vil være i stand til at opnå mange af dine mål i denne tid.

Du er meget udadvendt og social, og du nyder, når der sker noget. Det åbner op for spændende og uventede møder med potentielle partnere. Det er ikke kedeligt at være single i denne tid. Det er vigtigt, at det er en person, som du også tale godt sammen med. Er du i et forhold, så kan der ske forandringer. Er det noget, der ikke virker, så tal om det og så det ændret. Du nyder romantiske dates, så arranger gerne nogle af dem.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Krebs og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *