Dit april horoskop: Løven

Det bliver ikke meget du får tid til at slappe af, du har fuld fart på mod dine mål. Der er mange spændende muligheder, og du er ikke bange for at arbejde hård, og derfor får du også succes. Du kan også med held tage en chance eller to. Du har det bedst, når du selv bestemmer, men du er god til at sælge dine ideer så andre gør, som du vil.

Tag dig tid til at være der for familien og din partner, denne vil føle sig overset, og det skaber gnidninger. Arbejder I mod fælles mål, eller projekter som I er enige om, vil der ikke opstå problemer. Det eneste du skal for at opretholde harmonien er derfor bare at kommunikere. Er du single, er det dig, der kommer til at tage initiativet. Du kan virke lidt skræmmende på en partner, da du har en meget stærk udstråling.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive