Life&Beyond

Dit april horoskop: Skytten

Du vil ikke være så udadvendt og social, men det betyder ikke, at der ikke sker noget. Du er god til at finde på arrangementer sammen med familien. Det er vigtigt, at du har et godt overblik, og du er organiseret, ellers kan du blive meget stresset. Det kniber med selvtilliden, men det skyldes, at du er alt for hård ved dig selv, slap lidt mere af.

Der er en dejlig romantisk og harmonisk stemning på hjemmefonten, og du kan få mange hyggelige stunder sammen med din partner. Er I fælles om opgaverne, skaber det sammenhold, og der bliver mulighed for et godt grin. Er du ikke i et forhold, er det lidt begrænset, hvad der er af muligheder. Du har nemlig ikke lyst til at deltage i hvad som helst, så bliver du hellere hjemme og hygger dig med gode venner.

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Løven og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *