Dit april horoskop: Tvilling

Brug starten af måneden på at gøre status, og hold så lidt ferie. Efter påske vil du have meget mere energi, og tingene vil lettere falde på plads for dig. Der er stor fokus på fremtidige mål. Du inspireres af at arbejde sammen med andre, men pas på med ikke at løbe i alle retninger, bare fordi der er en, der får en god ide.

Du og din partner er gode til at lægge planer sammen, men de kan være lidt for konservative. Find på noget, der inspirerer og bringer ny energi ind i jeres forhold. I kan tale om tingene, når der er noget, der går skævt, og det knytter jer tættere. Hvis du er single, kan du meget uventet møde en potentiel partner gennem venner. Tingene sker i det hele taget, når du mindst regner med det. Et venskab kan udvikle sig romantisk.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har