Dit april horoskop: Tvilling

Brug starten af måneden på at gøre status, og hold så lidt ferie. Efter påske vil du have meget mere energi, og tingene vil lettere falde på plads for dig. Der er stor fokus på fremtidige mål. Du inspireres af at arbejde sammen med andre, men pas på med ikke at løbe i alle retninger, bare fordi der er en, der får en god ide.

Du og din partner er gode til at lægge planer sammen, men de kan være lidt for konservative. Find på noget, der inspirerer og bringer ny energi ind i jeres forhold. I kan tale om tingene, når der er noget, der går skævt, og det knytter jer tættere. Hvis du er single, kan du meget uventet møde en potentiel partner gennem venner. Tingene sker i det hele taget, når du mindst regner med det. Et venskab kan udvikle sig romantisk.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være