[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Tyren

Vent ikke på, at tingene sker, det er dig selv, der skaber dine muligheder. Du er den fødte leder, og der er ikke mange, der kan følge med i dit tempo. Der er ingen tvivl om, at du kan få det næsten som du vil. Der skal gerne ske noget nyt, og du er ikke bange for at kassere nuværende projekter, hvis du ikke længere brænder for dem.

Du er meget charmerende og yderst talende, derfor vil du hurtigt fange interessen hos en eller flere potentielle partnere. Det er dog vigtigt, at du også lytter og ikke kun taler om dig selv, hvis det skal udvikle sig. Du er ikke bange for selv at tage initiativ, når der er en, der fanger din interesse. Er du i et parforhold, så er det dig, der tager initiativ og får tingene til at ske. Det er ikke kedeligt sammen med dig.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide