Dit april horoskop: Vædderen

Det er dig, der drejer sig om, og det er helt ok, at være lidt egoistisk. Du kan se frem til en virkelig spændende måned, men du vil løbe ind i udfordringer, når det kommer til mål og karriere.

Du må træffe nogle beslutninger, og de vil påvirke dig mange år fremover. Beslutter du dig for, at arbejde hård, vil du får meget store gennembrud.

Du vil have held i kærlighed, men du er ikke til useriøse romancer, du er ude efter det helt rigtige, og du venter gerne. Tingene går ikke helt, som du ønsker, og det går ud over dit selvværd. Det kan være, at du må gå lidt på kompromis, og give andre en chance, så er der nemlig masser af valg og romantik. Er du i et forhold, så vil du og din partner lægge seriøse planer. Du må dog finde din mere fleksible side frem.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være