Life&Beyond

Dit april horoskop: Vandbæreren

Det er helt ok, at være lidt egoistisk. Faktisk bør du tænke mest på dig selv og dine egne opgaver, for det er her og nu, du kommer langt. Økonomisk kan du se en fremgang, det kan være ved at indgå nye aftaler eller sælge lidt ud af det, du ikke bruger. Du nyder at være sammen med familie og især børn er en stor inspiration og glæde.

Du er aktiv på hjemmefronten, og du forventer det samme af din partner. Du skal nok sætte denne i gang med diverse gøremål. Efter er der mulighed for mange hyggelige stunder, hvor I kan dovne sammen, men først skal der ske noget. Hvis du er single, er det ikke det helt store, der kommer til at ske. Du kan udvikle følelser for en gammel ven, og det kan blive seriøst, men du er ikke til pjat og løse forhold.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytten og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *