Life&Beyond

Dit maj horoskop: Fisken

Tillad dig selv at dagdrømme, du vil komme op med mange gode løsninger, når du zoomer lidt ud. Du kan gøre nogle gode køb, også selvom de er meget impulsive, så det gælder faktisk bare om, at du slår til. Sker der ikke noget spændende, så kommer du til at kede dig, men heldigvis er du selv fuld af gode ideer til noget sjovt.

Ingen vil være så romantisk som dig, det er virkelig stort i denne tid. Inden du ser dig om, så kan du være i et nyt forhold, hvis du er single. Det er lige før, du ikke selv kan følge med. Tag gerne en chance, det vil føles som en skøn tur i ruchebanen, det kilder i maven. Er du i et forhold, så giv udtryk for dine behov, din partner kan ikke gætte sig til, hvad du ønsker, og det skaber bare skuffelse og frustration.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *