Dit maj horoskop: Løven

Du vil få en travl måned, arbejdsmæssigt, men det passer dig faktisk godt. Du nyder, når der sker noget og kaster dig gerne over nye projekter. Du får sat gang i mange spændende og kreative opgaver, og du er ikke bange for at involverer andre. Der er nogle beslutninger, der skal træffes på dit daglige arbejde, det er til at effektivisere.

Der er romantik og harmoni til dig, der er i et parforhold, så arranger gerne mange hyggelige stunder. Du nyder, når der sker noget, men din partner kan have dage, hvor energien ikke er så stor som din. Du må finde et kompromis og ikke blive fornærmet eller sur. Er du single, så kan du være meget romantisk, sammen med din høje energi virker det meget tiltrækkende. Et forhold må udvikle sig stille og roligt, så find din tålmodige side frem.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive