Life&Beyond

Dit maj horoskop: Skorpionen

Inden du begynder på noget, der også involverer andre, så sørg for at alle aftaler er helt klare. Der kan opstå misforståelser, når du tager noget for givet. Det går helt fantastisk på dit daglige arbejde, og du nyder at arbejde sammen med gode kollegaer. Også på hjemmefronten nyder du, når I er sammen om de små ting i hverdagen.

Hvis du er single, bliver måneden en stor flirtende leg. Der er masser af sjov, og du kan møde mere end en, som du vil føle dig tiltrukket af. Kast dig ud i tingene, men ønsker du noget mere seriøst, så vil du blive nød til at vælge. I et forhold, så vil der være en dejlig tiltrækning imellem jer. Du vil føle dig elsket og forkælet, men det er vigtigt, at du også selv giver noget igen. En lille gave eller en stille intim stund vil glæde din partner.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *