Life&Beyond

Dit maj horoskop: Tvillingen

Der er stort set ikke noget, der kan holde dig tilbage, energien er høj, og du kan nå alt det, du sætter dig for. Fra anden halvdel af måneden kommer der kun endnu mere tempo på. Prioriter dine egne opgaver og projekter først, mulighederne er mange og dine lige nu. Du får nogle helt eminente ideer, som du kan bruge senere.

Er du single og på udkig efter kærlighed, så er du ikke bange for at tage initiativ. Du er udadvendt og aktiv, hvilket tiltrækker spændende, potentielle partnere. Det kan være gennem venner, sport eller anden fritidsinteresse, at du møder den rigtige. Har du en partner, så må denne være indstillet på, at det er dig, der sætter dagsordenen. Du vil, hvad du vil, men på den gode måde, du kan nemlig godt være lidt fleksibel.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *