Dit maj horoskop: Tyren

Vel forberedt er vejen til succes, så start måneden med at lægge planer, og brug din intuition, når du gør det. Du kan komme virkelig langt med dine projekter, men du må forberede dig på, at tingene tager længere tid end forventet. Du er god til at sælge dine ideer og dig selv, hvilket kan resultere i et nyt job, hvis du er interesseret.

En hemmelig flirt kan hurtigt udvikle sig, og det kommer helt bag på dig. Hold dig ikke tilbage, hvis du er single, hurtige beslutninger kan træffes, men det bliver også seriøst. Du er god til at tale om dine følelser, og det kommer du langt ved. Er du i et forhold, kan du gå hen og blive lidt jaloux. Du må lige tænke dig om, for det er der faktisk ingen grund til. Find på noget anderledes, som du og din partner kan være fælles om.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en