Dit maj horoskop: Vædderen

Glæd dig til en dejlig måned med masser af spændende muligheder. Det bliver ikke arbejdet, der er den største fokus på, men du arbejder alligevel hård, og det skal der også til, for at komme videre. Du er social og udadvendt, og du vil være mere talende end ellers. Det tiltrækker mange spændende mennesker, som også vil inspirere dig.

Når det kommer til kærlighed og parforhold, så bliver det næsten ikke bedre. Romantikken blomstre, hvis du er single, og det bliver svært for andre at holde sig væk, da du har en helt fantastisk udstråling. Du ønsker seriøsitet, og det er også det, der bliver lagt op til nu. Har du en partner, så har I alle muligheder for at forny jeres forhold, og for en genforelskelse. Du holder af at være aktiv, så planlæg nogle dejlige dates.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Løve eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og