Fyldte chokolader afslører hvilken type du er 

Det kan for mange være lidt af en udfordring at nyde kombinationen af den hårde, tykke chokoladeskal og den uforudsigelige, flydende creme. Utroligt at selv chokolade kan være en udfordring. Hvordan griber du chokoladen an? Og vidste du, at måden du spiser fyldt chokolade på afslører, hvilken type du er? 

Næsten alle har hver deres personlige stil og måde at nyde den labre sag på, afhængig af hvem man er. I forbindelse med Kæmpe Skildpaddens 50 år, som mange af os har en svaghed for, er der lavet en guide, der hjælper dig til at forstå, hvilken type du er. Find ud af det nedenfor. 

Den forsigtige type 
Den forsigtige type tager ingen chancer, og bider derfor stille og roligt hul i den ene ende og suger hele den flydende, bløde karamel ud og nyder chokolade til sidst – helt easy uden at blive greasy!

LÆS OGSÅ: Ting vi kvinder gør i al hemmelighed

Den avancerede type
Den avancerede type lirker med stor teknisk snilde chokoladebunden af skildpadden med tænderne, mens tunge og læber bruges til at holde det hele på plads, så man til sidst ender med en skål af karamel, der passer perfekt til en dejlig mundfuld. Bunden nydes typisk først. 

Den tålmodige type 
Den tålmodige type går helt minutiøst til værks og tager sofistikerede mini-bidder og holder den bløde, flydende karamel tilbage med læber og tunge, så den ikke flyder ud af chokoladen og lander på hagen. 

Den modige type 
Den modige type bider først fødderne af skildpadden, så den ikke kan stikke af. Dernæst nappes hovedet af og til sidst halen, så karamellen begynder at fosse ud flere steder fra på én gang – og så er det ellers bare med at få det hele indenbords, inden det hele ender uheldige steder. 

LÆS OGSÅ: 10 ting som du kun kan forstå, hvis du har rejst med din BFF

Den ligeglade type
Den ligeglade type frygter hverken karamel på hagen, fedtede fingre eller chokolade på blusen og bider sig lystigt og helt uden frygt igennem skildpadden – bid for bid. 

Den effektive type 
Den effektive magter ikke så meget pjat med at fedte rundt med flydende karamel, når tænderne er trængt igennem den hårde skal af chokolade og nakker bare skildpadden i ét herligt hug – og guffer bare løs. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være