Sådan bliver du mere punktlig

Er du faldet ind i en dårlig rytme, hvor du vågner for sent, generelt bruger aaaalt for lang tid på at gøre dig klar, og i sidste ende ankommer på arbejde efter din kollegaer? Gør denne dårlige vane til undtagelsen frem for reglen, og få styr på din daglige morgenrutine, med de her få simple tidssparende tips. Vi lover dig, at hvis du kommer til tiden – både på arbejdet og til private arrangementer, vil det gøre dit liv nemmere 100 procent af gangene.
Her får du 7 tips til at få en god morgenrutine, så du kan blive punktlig hver dag..

LÆS OGSÅ: Se hvordan en god morgenrutine kan påvirke din dag

1. Forbered dit outfit dagen før

Vælg hvad du skal have på, dagen før du skal afsted, så du ikke skal bruge 5 minutter på at stirre end i skabet eller prøve forskellige tøjkombinationer. Det er også en god idé at forberede nogle idiotsikre outfits, til de dage hvor du har ekstremt travlt.

2. Hav dine uundværlige ting samlet et sted

Hvis du har det med at skifte taske jævnligt, så hav det indhold du ikke kan leve uden i din hverdag, i en lille pung eller taske som du nemt kan flytte fra en taske over i en anden, så du ikke glemmer noget vigtigt som dine nøgler, din pung eller endnu værre din telefon.

3. Organiser dine sko

Sørg for at dine sko er organiseret, så du har dine arbejdsvenlige sko et bestemt sted i dit skab, så du ikke er nødt til at kravle over bunker af høje stiletter, for at finde dem du skal have på.

4. Gør dine smykker lettilgængelige

Hav dine hverdagssmykker i en lille skål eller smykkeæske på et lettilgængeligt sted (på kommoden eller ude på badeværelsesbordet fx), så du nemt kan finde, det du skal bruge, mens du gør dig klar. Husk også altid at lukke låsen på dine halskæder, så du ikke skal bruge unødig tid på at prøve at udfiltre alle dine halskæder, som nu er blevet til en stor klump..

5. Styg alt i weekenden

Stryg og damp dine bluser og kjoler på forhånd, så de er klar til hverdagens stress og jag. Hvis du også vasker tøj i weekenden, så afsæt 15 minutter til at stryge alt på en gang, så du kan være rynkefri hele ugen!

6. Style dit hår i løbet af natten

Gør dit hår klar, inden du lægger dig til at sove – enten ved at sove med fletninger, så du får flotte bølger, eller ved blot at komme lidt tørshampoo i til at absorbere ekstra fedtstof i løbet af natten. Det vil spare dig masser af tid, når du næste morgen løber rundt, inden du skal ud af døren.

LÆS OGSÅ: 15 gode vaner som succesfulde folk har

7. Tag kaffen med hjemmefra

Lav din kaffe derhjemme for at undgå den lange kø hos Starbucks som bevæger sig i sneglefart med de mange trætte morgenmennesker. Prøv også at forberede din morgenmad aftenen inden – Vi elsker denne lækre opskrift på chiagrød med mango, som du kan få her. Så kan du bare hurtigt tage din morgenmad og komme afsted. Endnu hurtigere hvis du også forbereder toppingen aftenen inden, eller dropper den helt.. (Bonus: Med det her tip sparer du også penge! WIN!)

Kilde: Huffingtinpost.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide