6 ting du ikke skal poste på Snapchat

Når det kommer til Snapchat, så kan vi næsten slippe afsted med hvad som helst. Takket være de lækre og mega fantastiske filtre, formår Snapchat bare at gøre et ikke så brugbart billede, brugbart. Meeeen, når det så er sagt, så findes der også – som med de andre sociale medier – nogle uskrevne regler, som vi her på redaktionen er ret gode til at bryde 😉 Nedenfor har vi samlet 6 uskrevne regler til, hvilke ting du ikke skal poste på Snapchat.

LÆS OGSÅ: 8 skjulte Snapchat funktioner du skal kende

Slørede billeder
Måske har du modtaget et af de slørede billeder, hvor du tænker: Er det mine øjne, eller skulle det ude-af-fokus-løbebillede forestille at se kunstnerisk ud? (Bare fordi Snap er hurtig, betyder det ikke at det samtidig skal være dårlig kvalitet ;-))

Mørke madbilleder
Er der noget vi ”hader”, så er det at modtage de mest lækre madbilleder, hvor lyset bare spiller. Derfor er der ingen grund til, at tage et billede af din mad, hvor lyset dårligt og derfor bare ligner en plade med farverne grå og brun.

Videoer med høj lyd – eller med lyd der bare ikke burde være der (ups)
Godt nok findes der mange fede ting, men noget af det værste må være, når man får trykket på en Snap fra ens liste og at der er dømt VOLDSOM høj lyd! Så er det som om, at behovet for at grave sig ned, eller bare gemme sig, stiger en anelse. Om det er dig selv der løser dette, eller vedkommende der har sendt videoen med unødvendig høj lyd, det er jo spørgsmålet! 😉 Men, husk altid på at tjekke lyden inden du sender eller afspiller – OGSÅ hvis der bliver sagt noget i videoen, som ikke burde høres.

LÆS OGSÅ: Følg Team ChriChri på Snapchat!

10-sekunders video af dig selv snakke
Med mindre du er fra Kardashian familien, så er der ingen grund til at lægge disse videoer op.

En 1-sekunders video af hvad som helst
Vent, hvad var det??? Waaaaauw seriøst, var det lige Leonado DiCaprio jeg så spise frokost på den Snap? (Kunne kun se en ret så proppet restaurant). Fantasien sætter ingen grænser, men næste gang så lad lige videoen vare alle de 10 sekunder, så vi kan se hvad formålet egentlig er – tak!

Ikke bare ét, men flere selfies i træk
Specielt hvis du først får en med hunde-filtret, endnu en med dét filter, et selfie med blomsterkronen og igen med hunde-filtret. Well, thank you! Så er jeg ret sikker på, at jeg har fået nok.

Kilde: purewow.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være