6 tegn på at du (måske) er en shopaholic

Ejer du også en bunke af kort til diverse butikker, og køber du også (lidt for ofte) ting, som du ikke har brug for? Så er du muligvis en ægte shopaholic. Se flere tegn på, at du måske er en shopaholic nedenfor.

LÆS OGSÅ: 11 slanketips du skal holde dig fra

1. Kontoen ender altid i minus
Ender du altid med et minus på kontoen, inden at måneden er omme? Og skyldes dit minus alle de nye køb, som du har lavet de sidste par uger? Så er det en god idé, at sætte sig ned og lave et budget. Sæt et beløb til side, som du må bruge på at shoppe, og hold dig til dette beløb. På den måde undgår du det irriterende minus på kontoen hver måned.

2. Du gemmer dine køb
Gemmer du dine køb for kæresten? Smider du poserne ud, og skynder dig at lægge tøjet i skabet? Så kan det være, at du skal overveje dine shoppe-vaner en ekstra gang, samt tænke over hvorfor, at du har brug for at gemme dine køb.

3. Du vil gerne shoppe mindre, men kan ikke
Har du svært ved at komme ud af dine shoppe-vaner? Så prøv at sæt dig selv nogle mål samt nogle regler for dig selv. På den måde kan du holde din shopping under kontrol.

LÆS OGSÅ: Kan man forebygge rynker?

4. Du køber ting, du ikke har brug
Køber du bunker af tøj og ting, som du ikke har brug, men som du af en eller anden årsag, bare ikke kunne leve uden? Så kan det være fordi, du får et kick af at købe ting, hvilket kan være en rigtig farlig afhængighed, hvis du spørg vores bankmand 😉

5. Du har en bunke af medlemskort til diverse butikker
Har du et medlemskort til nærmest alle butikker, som du shopper i? Så siger det måske lidt om dine shoppe-vaner 😉

6. Du shopper med følelserne
Ligesom at nogen spiser, når de føler sig triste eller glade, så shopper du i stedet. Hvis du har haft en rigtig dårlig dag, så fortjener du lidt opmuntring, og har du haft den bedste dag, så skal den fejres med et nyt køb – lyder det bekendt?

 

Kilde: thelist.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og