Ting vi kvinder gør i al hemmelighed

Selvom det kan være super pinligt, at komme til at prutte i offentligheden, så er det jo noget, som vi alle gør en gang i mellem. Men hvad gør vi kvinder ellers i al hemmelighed? Det giver vi jer svaret på her.

LÆS OGSÅ: Har du glemt at tage din p-pille?

Vi prutter
Som nævnt, så prutter vi kvinder selvfølgelig også. Vi er dog bedre til at gøre det i det skjulte, frem for at give den gas (som man siger). Det er heldigvis helt normalt og sundt at komme af med alt det luft, vi har i maven.

Vi cyber-stalker
Yes! Vi kan ikke komme uden om det. Vi stalker, når vi kan, og vi er faktisk rigtig gode til det. Så hvis du har noget, som du ikke ønsker at vi skal se, må du hellere lade være med at have det ligge på de sociale medier. 

Vi vasker ikke hår hver dag
Vi har desværre ikke tiden til at vaske håret hver eneste dag, og så er det desuden sundt for håret at vente et par dage, inden at det får en tur med shampooen. Heldigvis er tørshampooen opfundet 😉

Vi vasker ikke vores bh’er så ofte, som vi burde
Vidste du, at du faktisk skal vaske din bh efter at have brugt den 2-3 gange? Gør du ikke dette, så kan bh’en blive ødelagt på grund af olier, cremer og andet, som vi bruger på vores krop. 

Vi flirter for at opnå ting
Selvom vi ikke vil indrømme det, så flirter vi en gang i mellem for at opnå små ting. Et eksempel kunne være at få den søde pakkemand til at løfte den tunge pakke op på tredje sal, frem for at levere den til dørtrinnet 😉 Der hjælper en smule flirti altså!

Vi piller næse
Det er en smule ulækkert, men vi piller altså også næse en gang i mellem – dog kun i smug!

Kilde: Thelist.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være